Little Caesars, Samsunlu yatırımcıları bekliyor

Türkiye’de toplam 80 şubesiyle hizmet veren, dünyanın en hızlı büyüyen pizza zinciri Little Caesars, pizzanın en lezzetli halini şimdi farklı şehirlere taşıyor. Anadolu’da açacağı yeni şubeler de dâhil olmak üzere bu sene 4 Milyon Dolar şube yatırımı yapacak markanın hedef illeri arasında Samsun da var.

Çelebi Holding güvencesindeki Little Caesars, sunduğu franchise imkânlarıyla da kârlı yatırımın adresi oluyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Muğla, Mersin ve Tekirdağ'da yer alan toplam 80 şubesiyle geçtiğimiz yıl Türkiye'deki en hızlı şubeleşme artışını yaşayan Little Caesars, bu ivmeyi 2015 yılında da devam ettiriyor. Dünyanın sevilen ve en çok tercih edilen pizza zinciri markalarından biri olan Little Caesars'ın satışlarındaki geçen yıl yaşadığı yüzde 32 oranındaki yükseliş yüzde 8 oranında büyüyen sektörle karşılaştırıldığında oldukça dikkat çekici bir başarı olarak göze çarpıyor. 

Little Caesars bu doğrultuda Tekirdağ, Edirne, Adapazarı, Eskişehir, Trabzon, Kayseri, Kocaeli, Adana ve Antalya'da yeni şubeler açma ve bu şehirlere yılsonuna kadar özel bir teşvik paketi sunma kararı aldı. Geçtiğimiz yıla kadar şubelerinin 4'te 1'i franchisee’leri tarafından işletilen ve bu sene yaptığı atılımla bu oranı yüzde 60’a çıkartan Little Caesars, yeni yatırımcılarla büyüme hızını daha da arttırmayı hedefliyor. Yeni şehirler için 370.000 - 400.000 TL arasında değişen bir yatırım maliyeti belirleyen Little Caesars bu süreçte yanında olmak isteyen franchisee’leri de oldukça titiz bir çalışma ile seçiyor. 

Little Caesars Türkiye'nin son derece istikrarlı bir büyüme süreci yaşadığına işaret eden Little Caesar's Türkiye Genel Müdürü Banu Arıduru, Türkiye genelinde yalnızca restoran açmak için ayrılan bütçenin 4 Milyon Dolar civarında olduğunu belirtiyor. Samsun’a büyük değer verdiklerini anlatan Arıduru; "Bu sene de istikrarlı büyümemize devam edeceğiz. Samsun önem verdiğimiz şehirlerden biri. Halkımızdan Samsun’da şube açmamız yönünde istekler alıyoruz. Bu nedenle yatırım planlarımıza burayı da dâhil ettik” dedi. Şirket olarak şube yatırımları dışında pazarlama, teknoloji, eğitim, insan kaynakları, Ar-Ge, lojistik ve üretim için de yatırımlar yapmaya devam ettiklerini" ifade eden Arıduru, Little Caesars Türkiye'nin franchisee sistemiyle ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 3