Bir Saray Bisküvi klasiği Çikonella yenilenen kutusuyla şimdi daha lezzetli

Birbirinden lezzetli ürünleri ile hem çocukların hem de yetişkinlerin gözdesi Saray Bisküvi'nin sevilen tadı Çikonella artık yeni kabında. Etkileyici bir tasarım çizgisiyle yeniden dizayn edilen 500 gramlık kapları ve arttırılan fındık lezzetiyle Çikonella keyfi artık çok daha uzun sürecek.

Türkiye'nin sevilen bisküvi markası Saray’ın en çok tercih edilen ürünlerinden Çikonella, yenilenen tadı ve yarım kiloluk yeni ambalajıyla tüketiciyle buluşuyor. Saray Bisküvi, Çikonella'nın hem içeriğinde hem de görünümünde yenilik yaptı. Yenilenen kakaolu fındık ezmesi Çikonella, krem çikolata sevenlerin tutkusu olacak. 

Yeni Çikonella'da da artan fındık oranı lezzeti katlıyor. Anneleri, çocukları için bu lezzete davet ediyor. Çikonella'nın kutusu da son derece titiz bir tasarım anlayışının ürünü olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik yarım kiloluk yeni ambalajı ile kakaolu fındık ezmesi keyfi artık çok daha uzun sürüyor. 

Yenilenen Çikonella’nın 500, 400 ve 150 gramlık seçeneklerine pek çok ulusal ve yerel zincirler ile seçkin marketlerden ulaşılabiliyor. 

Yoğunlaştırılmış fındık lezzeti ile yenilenen Çikonella'nın lezzet ile kaliteyi birleştiren yeni tadı, tüketiciye iyi şeyler hissettiriyor. 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1