Genç Ufuk Lisesi’nden YGS ve LYS’ de büyük başarı

Eskişehir’in önde gelen eğitim kurumlarından Genç Ufuk Lisesi, YGS ve LYS sınavlarında büyük başarıya imza attı. Geleceği için sıkı çalışanlar Genç Ufuk’la kazandı.

Üniversite, birçok öğrencinin gelecek planlarının şekillendiği ve eğitim hayatının en önemli duraklarından biri. Bu yüzden YGS ve LYS sınavları öğrenciler için kritik bir önem taşıyor. 

Geçtiğimiz günlerde açıklanan tercih sonuçları ise Genç Ufuk’lu öğrenciler için başarı ve mutlulukla sonuçlandı. Sınav stresinin heyecanını üzerinden atan Genç Ufuk Lisesi öğrencileri, geleceklerine yeni bir ufuk eklemenin mutluluğunu yaşıyor. 

Yakaladığı başarı ile göz dolduran Genç Ufuk Lisesi, açıklanan sonuçlara göre, 12 öğrencisini Tıp Fakültesine, 19 öğrencisini Hukuk Fakültesine, 125 öğrencisini Mühendislik Fakültesine, 9 öğrencisini Mimarlık Fakültesine, 1 öğrencisini Diş Hekimliği Fakültesine, 3 öğrencisini Veterinerlik Fakültesine, 21 Öğrencisini Eğitim Fakültesine, 18 öğrencisini İletişim Fakültesine, 28 öğrencisini Sağlık Bilimleri Fakültesine, 19 öğrencisini Fen Fakültesine, 22 öğrencisini Edebiyat Fakültesine, 81 öğrencisini İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine, 5 öğrencisini Ziraat Fakültesine, 2 öğrencisini Güzel Sanatlar Fakültesine, 13 öğrencisini Turizm Fakültesine, 54 öğrencisini ise ön lisans programlarına yerleştirdi. 

Yeni eğitim-öğretim yılında Genç Ufuk Lisesi olarak hizmet vermeye başlayan kurum, tanıtım odaklı dijital faaliyetlerini tasarlayan Sıradışı Digital ile sosyal medya üzerinden başlattığı kampanya ve paylaşımlarla Genç Ufuk’lu olmanın ayrıcalıklarını sunmaya devam ediyor.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1