Ersan Seramik’ten dijital gelişim adımı

Seramik sektöründeki 15 yılı aşkın birikimi, güvenilirliği, yüksek kalite anlayışı ve uzman kadrosuyla hizmetine devam eden, müşteri odaklılığı ve yenilikçi yaklaşımları temel felsefesi haline getiren Ersan Seramik’in dijital gelişim sorumluğu Sıradışı Digital’in elinde.

Bünyesinde barındırdığı Betaş Cam Mozaik, İda Seramik, Çanakkale Seramik, Kale Bodur, Artema, E. C. A, Kalekim ve Vitra gibi güvenilir markalar ile yoluna devam eden Ersan Seramik müşterilerinden aldığı güçle gelişim çizgisine devam ediyor. 

Bütün ürünlere ve markalara ulaşabileceğiniz tasarımı ve uygulaması Sıradışı Digital tarafından yapılan web sitesinde, kendinize ve tercihlerinize uygun mekân önerileri bulabilir, markaların videoları ve reklamlarına ulaşabilir, e- kataloglardan ürünleri inceleyebilir ve sanal tur ile mağazayı gezebilirsiniz. 

Sosyal medya yönetimi ile de dijital alanda kendi farkını yaratan Ersan Seramik’in sitesinde yer alan tabletlere özel zenginleştirilen içeriklere, mobil cihazlarınızdan da ulaşabilirsiniz. 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1