Markalar dijital gelişim ile büyüyor

Markaların dijital gelişim sürecinde tanıtım ve pazarlama faaliyetlerini üstlenen Sıradışı Digital, takip ettiği tasarım trendleri ile yenilikçi bakış açısını zenginleştiriyor.

Eskişehir, Ankara, İstanbul, Muğla gibi marka etkileşiminin yoğun olduğu kentlerde hizmet veren Sıradışı Digital, 2015 yılındaki yaratıcı trendleri ve grafik tasarımında öne çıkan stilleri yakından takip ettiklerini belirtiyor. 

Sıradışı Digital ajansının kurucusu Ali Erişti, dijital iletişim öğelerinde yaşanan hızlı değişimlerin grafik tasarım trendlerinde de oldukça etkili olduğunu aktarıyor. “ Son dönemlerde yaptığımız işlerde de yoğun olarak gördüğümüz temel nokta, tasarımın sürekli bir devinim halinde olduğudur. Hem müşterilerimizden gelen taleplerde hem de yurt dışındaki tasarım örneklerinde gördüğümüz üzere 2015 yılı grafik tasarım trendlerinde minimalist işler ön plana çıkıyor. Özellikle flat tasarımın etkisini dijital iletişimin tüm alanların görmek mümkün. Bugüne kadar yapmış olduğumuz web site tasarımları da bu yılın trendlerini dair örnekler barındırıyor. Görsel algının pazarlanabilir olması ile önem kazanan büyük boyutlu imaj kullanımı ve arka planda video oynatma, markaların ve hedef kitlenin web sitelere bakış açısını değiştirdi.” 

“İçerik, her zaman kraldı. Ancak görsel içeriğin yükselişi, tahtı gerçek sahibine bıraktı.”
Sıradışı Digital’in ajans projelerinde kullandığı temel bir sac ayağının bulunduğunu belirten Erişti, her markanın mutlaka kendine özgü bir dijital gelişim stratejisiyle hareket etmesi gerektiğini dile getirdi. Erişti, dijital gelişim için içeriğin önemini vurgularken “Bill Gates’in de belirttiği gibi içerik, her zaman kraldı. Ancak görsel içeriğin yükselişi, tahtı gerçek sahibine bıraktı.” diyerek dijital sektördeki içerik akışının çok yönlülüğüne de değindi.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2