Avis’ten Yapı Kredi Worldcard sahiplerine büyük fırsat

Bu yaz tatilinde araç kiralamayı düşünüyorsanız, size güzel bir haberimiz var. Araç kiralama denilince ilk akla gelen şirketlerden Avis, birbirinden cazip araba kiralama fırsatlarıyla dikkat çekiyor. Avis’in bu avantajlı kampanyalarıyla uygun fiyata araç kiralamak mümkün. Özellikle Wordcard sahipleri bu anlamda oldukça kazançlı çıkıyor.

Eğer WorldCard sahibiyseniz, Avis’in cazip fırsatıyla uygun fiyata araç kiralamanın keyfine varabilirsiniz. Bu avantajlı kampanya sayesinde Yapı Kredi Worldcard üyeleri, Avis’ten yapacakları araç kiralamalarında %25 indirim, %3 World puan kazanırken 5 taksitle ödeme fırsatı yakalıyor. 

Avis’in Yapı Kredi Worldcard’lılara özel fırsatıyla Avis’in kaliteli ve konforlu araç modellerini oldukça ekonomik fiyata kiralayabilirsiniz. Worldcard’ınızla Avis’in tüm araç modellerini %25 indirimle kiralayabileceğiniz gibi %3 world puan kazanacaksınız. World Business kart sahiplerinin de faydalanabildiği bu kampanya 31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerli. Üstelik 5 taksitle ödeme ayrıcalığınız da var. Kampanyadan yararlanmak için tek yapmanız gereken ödemeyi Yapı Kredi Worldcard’ınız ile yapmak. 

C,E,P,L ve K araç gruplarında, çift kredi kartı ibraz etmeniz gerekli. Ayrıca kredi kartı sahibinin kiralama sırasında mutlaka bulunması şart. Başkasına ait kredi kartı ile kiralama yapamıyorsunuz. Ayrıca bu kampanyanın sadece yurt içi kiralamalarında geçerli olduğunu da belirtelim. 

40 yıldır araç kiralama sektörün lideri konumunda olan Avis, müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteli hizmeti ve tüm dünya Avis'lerini satış ve rezervasyon konusunda on-line birbirine bağlayan “Wizard” ağı ile araç kiralamak isteyenlerin bir numaralı tercihi oluyor. 

Avis birbirinden güzel ve donanımlı araç modelleriyle sizin ve ailenizin beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. Konforlu, lüks, büyük ve ekonomik araçlarıyla iş seyahati veya tatillerinizde yolculuğunuzu daha rahat geçirmenizi sağlayan Avis, ek ücret karşılığında seyahat sırasında işinizi kolaylaştıracak Navigasyon, HGS, Bebek koltuğu gibi ürünler de sunuyor. Ayrıca yurtdışı araç kiralama hizmeti de sunuyor. 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2