Ared’den eğitimcilere eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ve ARED’in iş birliği ve Eti Bilgisayar’ın eğitim desteği ile 7 Eylül Pazartesi günü İstanbul Bayrampaşa İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde “Eğitimcilerin Eğitimi” etkinliği düzenlendi. ARED’in iş birliğinde olduğu Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri’nin bölüm öğretmenleri için düzenlenen eğitim, CorelDRAW grafik tasarım programını öğretmenlerimize kazandırdı.

CorelDRAW grafik tasarım programı kursu, İstanbul Bayrampaşa İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Okul Müdürü Deniz Mutlu Güler’in açılış konuşması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. ARED’in işbirliğinde olduğu üç okuldan toplam 13 bölüm öğretmeninin katılımıyla düzenlenen kursun açılış törenine ARED Eğitim Komitesi İstanbul Üyeleri Şaban Beyler ve Muharrem Yıldırım da katıldılar. Kursun ilk günü akşamında Şaban Beyler ve Muharrem Yıldırım, İstanbul, Ankara ve İzmir’den kursa katılan bölüm öğretmenlerini akşam yemeğinde konuk ettiler. 

ARED ve Eti Bilgisayar’ın ortaklaşa gayretleriyle organize edilen kurs ile İstanbul İnönü, Ankara Balgat, İzmir Mersinli M.T.A.L. öğretmenlerine CorelDRAW grafik tasarım programı, öğrencilere eğitim verebilecekleri seviyede öğretildi. Dört günlük eğitim programı 7-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen bu programda, öğretmenlerin konaklama ve yol masrafları hariç olmak üzere, eğitim salonu, eğitmen, eğitim materyalleri, eğitim dokümanları, katılım sertifikası, öğretmenlerin öğle yemekleri ile İstanbul içindeki kurs ulaşım transferleri ARED tarafından karşılandı. 

“Eğitmenlerin Eğitimi” projesiyle, sektörün geleceğine doğrudan yapılan ARED yatırımlarında yeni bir sayfa açılmış oldu. Üç ilimizdeki eğitimcilerimize kazandırılan CorelDRAW bilgisi sayesinde sektörümüzün gelecekteki temsilcilerinin dağarcığına yeni bir nitelik eklenecek.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 3