Anadolujet yolcularına Enterprise’dan sabit fiyata araç kiralama fırsatı

Halkın havayolu AnadoluJet, Enterprise işbirliğinde çok avantajlı bir araç kiralama kampanyası gerçekleştiriyor.

Kampanya kapsamında 14 Eylül – 27 Ekim 2015 tarihleri arasında aracını Enterprise’dan kiralayan AnadoluJet yolcuları, 75 TL ve 99 TL gibi sabit fiyatlardan araç kiralama fırsatı yakalıyor. 

Yalnızca havada değil, karayolu ulaşımında da güçlü markalarla iş birliğine giden AnadoluJet, Enterprise işbirliği kapsamında yeni bir kampanyaya imza atıyor. Gerçekleştirdiği tüm proje ve iş birlikleri ile katma değer sunan AnadoluJet, yolcularının Enterprise’dan en hesaplı fiyatlara araç kiralama hizmeti almalarını sağlıyor. 

14 Eylül – 27 Ekim 2015 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında tüm AnadoluJet yolcuları; ekonomik dizel düz vites grubu araçları (Ford Fiesta, Renault Clio Symbol vb 1500 cc’ye kadar) günlük 75 TL, orta sınıf dizel düz vites grubu araçları (Ford Focus, Renault Fluence vb 1600 cc’ye kadar) ise günlük 99 TL’ye kiralayabiliyor. Kampanyaya, Kurban Bayramı ve Arefe dönemindeki 23-24-25-26-27 Eylül tarihleri dâhil olmuyor. 

Rezervasyon gerektirmeyen kampanyadan tüm AnadoluJet yolcuları, belirlenen tarihlerde kurumsal Enterprise ofislerine gelerek biletlerini ya da biniş kartlarını göstererek faydalanabiliyor. Ayrıca, seçilen aracın kampanya dahilinde kalmaması durumunda, bir üst araç grubuna yükseltme yapılabiliyor. 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 3