Uğur’dan yetkili servis ağına teknoloji atağı

Uğur Soğutma Türkiye’nin dört bir yanındaki Uğur yetkili servislerini son teknoloji ile donatıyor.

250’ye yakın yetkili servisi ile tüm Türkiye’de satış sonrası hizmetleri en iyi şekilde yerine getiren Uğur Müşteri Hizmetleri ileri teknoloji yatırımıyla müşterilerine daha hızlı bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. 

Müşteri Hizmetleri Müdürlüğü’nden proje hakkında yapılan açıklamada “İl il, ilçe ilçe tüm Türkiye’yi kapsayacak yetkili servis ağımıza daha da işlerlik kazandırmak için sektördeki en büyük yatırımlardan birine imza atıyoruz. Stratejik iş ortaklarımızla sahadaki teknisyenlerimize daha hızlı cevap verebilecekleri bir mobil takip platformu üzerine çalıştık. Müşterilerimize ayrıcalıklı sunduğumuz montaj + nakliye hizmetlerimize servislerimize sunacağımız teknolojik donanımlarla hizmetin merkezi sitem üzerinden on-line takip edilebilirliğini sağlayacağız. Servislerin randevularını genel merkezimizden yöneteceğiz ve böylece en hızlı ve güvenilir hizmeti müşterilerimizin ayaklarına getireceğiz.” dendi. 

Bilgi Sistemleri Direktörlüğü projenin teknik detayları ile ilgili şu bilgileri verdi: “Hem kablosuz internet hem de sahada mobil veri kullanabilecek olan cihazlar tamamen endüstriyel çözüm üretime için tasarlandı. Yazılımını ise ihtiyaçlarımıza cevap verecek şekilde, 100% yerli bir çözüm ortağı üzerinden ve UğurNet adını verdiğimiz kendi veri tabanımız ile koordineli çalışmak üzere tasarladık. Projede kullanılacak güncel teknolojik çözümlere de değinen yetkili “Cihazlar hem donanım hem de yazılım olarak Türkiye’nin yatırımını yaptığı 4,5 G teknolojisine de uyumlu olacak.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2