Türkiye’nin profesyonel çekim gücü: Yenisehrim.com

Türkiye’nin lider çekim markası yenisehrim.com. kurulduğu günden bu yana 1000’ den fazla noktada sanal tur çekimi ile ön plana çıkıyor.

Fotoğraf çekimindeki deneyimiyle müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tutan yenisehrim.com; sanal tur, profesyonel ürün çekimi, gigapixel panorama, tek kare fotoğraf çekimi, hava fotoğrafçılığı, tanıtım filmi, 3dsmax görselleştirme ve 3dsmax animasyon hizmetleri veriyor. 

yenisehrim.com HD görüntü kalitesi ile zengin ve profesyonel çekim hizmetini, öğrenci apartlarından okullara, turizm sektöründen tarihi yerlere kadar geniş bir yelpazade tutuyor. Tatil için en çok tercih edilen şehirlerden, tarihi önemi ile ismini duyuran yerlere, küçük esnaftan büyük mağazalara, sokaklara ve caddelere kadar birçok sanal tur hizmeti veriyor. 

Ankara, İstanbul, Muğla, Eskişehir, Antalya başta olmak üzere sanal tur çalışmalarına devam eden firma, ev alımlarında, tatile çıkmadan önce verilen kararlarda, üniversite tercihlerinde, tarihi ve turistik yerlerin seçiminde inanılmaz kolaylık sağlayarak, insanlara etkileyici bir deneyim sunuyor ve zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor. 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2