Türkiye’de Dünya Otomotiv Konferansı ve Fuarı için geri sayım başladı

Geçtiğimiz 2014 yılı Türkiye’de ilki düzenlenen Dünya Otomotiv Konferansı otomotiv, lojistik ve teknoloji sektör yöneticilerini 25-26 Kasım 2015 tarihlerinde Istanbul’da tekrar bir araya getiriyor.

Londra merkezli Worldwide Partnerships tarafından otomotiv endüstrisinin önde isimleri ve medyanın yüksek katılımı ile düzenlenen uluslararası platform bu yıl Aselsan, Ford Otosan, Jaguar LandRover, Mercedes Benz Türk, Tofas Fiat, Borcelik, Arcelor Mittal, Autoport / Arkas, Borusan Lojistik, Bosch, CEVA Lojistik, Shell, Contitech, ZF, SGS, SICK gibi 200 üzeri lider firma yöneticisinin katılımı ile Silence İstanbul Otel ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecektir. 

İki gün sürecek programda Türkiye ve Dünya’dan otomotiv sektöründeki gelişmeler, beklentiler yanında daralan avrupa pazarına alternatif İran, Rusya, Azerbaycan gibi ülkelerdeki yatırım ve ihracat fırsatları üzerine konuşulacaktır. Ayrıca konferans gümüş sponsoru Actecon değişen regülasyonlar ve sektörde rekabet avantajı sağlayacak uygulamalar hakkında çalışmalarını paylaşacakladır. 

Konferans ilk günü Ford Otosan, Tofas Fiat gibi otomotiv üreticileri ve Autoport / Arkas Holding, Yılport Gemport gibi liman yöneticileri tarafından lojistik, tedarik zinciri ve limanların geleceği gibi konular hakkinda sunum ve açık oturumlarla gelişmektedir. 

İnovasyon ve R&D’ye yönelik yerel ve global teşviklerin yanı sıra elektrikli araç ve batarya teknolojileri, %100 yerli elektrikli araç / otobüs projeleri, teknoloji trendleri (bağlı araç teknolojileri, otonom sürüş, hafif araç teknolojileri konular Bosch, QMIC gibi Türkiye ve Dünya’dan önemli firmalardan konuşmacıların katkıları ile gerçekleşecektir. 

Konferans ikinci gününde bahsi geçen konular ile birlikte Türkiye’de Dünya Otomotiv Konferansı Altın sponsoru ve Türkiye'deki ilk yerli Trambüs, yerli tramvay ve elektrikli otobüs üreticisi olarak Avrupa'da yılın şirketi seçilen Bozankaya firması elektrikli otobüs ve batarya projeleri hakkında programda yer alacaktır. 

Ayrıca konferans fuar alanında yer alacak ATS Otomotiv Test Fuarında sergi açan uluslararası birçok ile buluşma imkanı da olacktır; OTOKAR Kistler Marmatek Test Photron Sensor Zodiac AVL Aerospace BiAS Brüel & Kjær dSPACE GE Test & Calibration Hexagon Studio Testing…

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1