Sakarya Eğitim Kurumları’nın dijital gelişimi Sıradışı Digital’den

Eğitime yaptığı yatırım halkasını kampüs okul projesiyle genişleten Sakarya Eğitim Kurumları yenilikçi yaklaşımlarını tanıtmak için Sıradışı Digital’i tercih etti.

Eğitim alanında gerçekleşen dünya gelişmelerini yakından takip eden ve eğitim öğretim sahasında daha ileriye doğru yol almak isteyen Sakarya Eğitim Kurumları, Sıradışı Digital tarafından gerçekleştirilen web sitesi, 3dsmax animasyon tanıtım filmi, kurumsal kimlik çalışması ile dijital gelişim sürecini başlattı. 

Sakarya Eğitim Kurumları’nın kampüs projesi, 3dsmax animasyon tekniği kullanılarak tanıtıldı. Gerçekçi çizimler ve 3 boyutlu animasyonlarla hazırlanan tanıtım filmi, öğrenmenin bir süreç olduğunu bu sürecin belirli alanlara, zamanlara ve belirli mekânlarda sıkıştırılmaması gerektiğini vurgulayarak kampüs ortamına dikkat çekiyor. 

Ayrıca Sıradışı Digital tarafından başlatılan, “Benim Okulum Sakarya” temalı Facebook konsepti de oldukça fazla ilgi çekiyor. Sosyal etkinlikler adına da sınır tanımayan bir yelpazesi olan Sakarya Eğitim Kurumları buz pateninden, okçuluğa kadar verdiği bütün sporsal faaliyetleri ve eğitimleri sosyal medya üzerinden dile getiriyor. 

Oluşturulan web sitesinin tasarımı ise fonksiyonel, kullanışlı ve mobil destekli. Birçok bilgi, içerik, haber, duyuru ve görsel destekli hizmete bir tıkla ulaşım sağlanıyor. 

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 3