Sabancı Holding Enerji Grup Başkanlığı'na Mehmet Göçmen getirildi

Sabancı Holding Enerji Grup Başkanlığı'na Mehmet Göçmen getirildi.

Sabancı Holding'den yapılan açıklama göre, Sabancı Topluluğu'na enerji iş kolunu kazandıran ve kuruluşundan bugüne başarısında aktif rol alarak Enerjisa'yı, sektöründe Türkiye'nin en büyük ve lider şirketi konumuna taşıyan, Sabancı Holding Enerji Grup Başkanı Selahattin Hakman'ın, bugün itibari ile Enerji Grup Başkanlığı görevinden ayrıldı.
 
Bununla birlikte Selahattin Hakman, Sabancı Üniversitesi İstanbul Uluslararası Enerji ve İklim Merkezi Danışma Kurulu üyeliğine devam edecek.
 
Sabancı Holding Yönetim Kurulu, Selahattin Hakman'dan boşalan Enerji Grup Başkanlığı görevine Çimento Grup Başkanı Mehmet Göçmen'i atama kararı aldı. Mehmet Göçmen halen yürütmekte olduğu Çimento Grup Başkanlığı görevini de sürdürecek.
 
Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul konuya ilişkin yaptığı açıklamada, gruplarında Enerji Grup Başkanı olarak görev yapan Selahattin Hakman'a katkılarından dolayı teşekkür ettiğini ve çıktığı yeni yolda başarılar dilediğini kaydetti.
 
Bundan böyle Mehmet Göçmen'in, Çimento Grup Başkanlığı sorumluluğuna ek olarak,  Sabancı Holding Enerji Grup Başkanlığı görevini de yürüteceğini belirten Kurtul, "Kendisinin başarılı çalışmalarının bu görevde de devam edeceğine inanıyorum. Hepimize hayırlı olsun" dedi. 
İçerik Yanı Reklam 2