Remote Services teknolojisini tanıtan Bosch, kullanıcılarına hızlı ve kesintisiz hizmet sağlayacak

Herkesin emniyetli ve güvenli bir ortamda yaşamayı hak ettiğine inanan Bosch Güvenlik Sistemleri, yangın panellerinin uzaktan arıza tespitine, bakımına ve alarm yönetimine olanak sağlayan IP tabanlı Remote Services teknolojisini tanıttı.

Yeni ürünler ve çözümler geliştirmek için sürekli çalışan Bosch’un Remote Services teknolojisi, sistem entegratörlerinin işletmeleri uzaktan izlemesine ve hataları erken teşhis etmesine olanak sağlıyor. Böylece kullanıcılar hızlı cevap ve kesintisiz hizmetten faydalanıyor. 

Remote Services teknolojisinin birçok üreticide olmadığını belirten Bosch Güvenlik Sistemleri Ürün Yöneticisi Onur Sönmez; ‘’Sistem entegratörlerine sistemleriyle ilgili üstün şeffaflık, kolay bakım ve hata tespiti gibi avantajlar sunuyoruz. Ayrıca bu sistem, yangın panellerinin güvenilirliğini artırıyor ve işletim verimliliğini üst seviyelere çıkarıyor” diye konuştu. 

Güvenilir internet bağlantısı
Remote Services teknolojisi; Remote Connect, Remote Maintenance ve Remote Alert’ten oluşan üç bileşenli modüler bir sistemden meydana geliyor. Bosch sunucuları aracılığıyla sistem entegratörü ve müşteri arasında güvenli bir internet bağlantısı sağlayan Remote Connect teknolojisi hızlı ve kolay bir kuruluma sahip olduğundan, özel bir IT uzmanlığı gerektirmiyor. Sistem uzaktan yapılandırılırken, hem yeni hem de mevcut yangın panelleriyle entegre edilebiliyor. Sistem entegratörleri Remote Connect aracılığıyla, RPS yazılımı (Uzaktan Programlama Yazılımı) üzerinden yangın alarm panellerinin programlamalarını ve güncellemelerini lokasyondan bağımsız olarak gerçekleştirebiliyor. Üstelik bu teknoloji 24 saat gözetim sağlayarak arıza durumlarında daha hızlı ve daha etkin bir şekilde harekete geçilmesine olanak sağlıyor. Bu gibi avantajlar sayesinde servis teknisyeninin hem seyahat süresi kısalıyor hem de zaman verimliliği artıyor. 

Remote Maintenance teknolojisi, hataları kesinti ya da hasara neden olmadan önce tespit ediyor. Böylece, bakım için gerçek zamanlı yangın alarm sistemi verilerini toplayıp analiz edebiliyor. Remote Alert ise yangın panelinden servis ekibine doğrudan, özelleştirilmiş metin mesajları ve e-posta uyarı bildirimleri gönderebiliyor. 

Remote Connect EN-54 sertifikalı yangın panelleri için geçen ay kullanıma sunulurken, Remote Maintenance ve Remote Alert ise 2015’in sonu ve 2016’ın başında pazara sunulacak.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 1