Little Caesars, 13. “Bayim Olur musun?” Fuarı’nda

Sekiz yıldır üst üste Amerika’nın en iyisi seçilen Little Caesars, yeni yatırımcılarıyla buluşacak.

Sunduğu franchise imkânlarıyla kârlı yatırım fırsatları sunan Little Caesars, 15 – 18 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 13. “Bayim Olur musun?” Fuarı’nda yeni yatırımcılarıyla buluşacak. Little Caesars’ın en sevilen pizzalarının ikram edileceği fuarda ziyaretçilere; markanın sektördeki güçlü konumu, avantajları, büyüme trendleri ve yatırım fırsatları aktarılacak. 

Sekiz yıldır üst üste Amerika’nın en iyisi* seçilen Little Caesars; girişimciler, yatırımcılar ve markaları bir araya getiren “Bayim Olur musun?” Fuarı’nda yerini alıyor. Little Caesars, 15 – 18 Ekim 2015 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuarda, Amerika’nın en iyi pizza zinciri olarak, ailesine katılmak isteyen girişimcilerle bir araya geliyor. 

Türkiye’de toplam 81 şubesiyle hizmet veren Little Caesars, Anadolu’da açacağı yeni şubeler de dâhil olmak üzere bu sene 4 Milyon Dolar şube yatırımı yapıyor. Bu yıla kadar genellikle kendi açtığı şubeler ile İstanbul’da büyüme stratejisine sahip olan Little Caesars; taze ve günlük hamurla çalışmak üzere şubelerinde yaptığı yeni yatırımlar, teknik alt yapı ve prosedürlerle artık Türkiye’nin her yerine franchise verebiliyor. Rakiplerinden en büyük farkı; taze, doğal ve günlük pizza hamuru, sezon mahsulü domateslerin sosu ve güvenilir tedarikçilerden aldığı ürünleriyle yaptığı pizzaları olan ve hiçbir üretim sürecinde kızartma ekipmanı kullanmayan Little Caesars; fuar kapsamında müşterilerinin tercih sebebinde olduğu gibi lezzet ve tazeliğe düşkün, ağzının tadını bilen franchise adayları ile buluşmayı planlıyor. 

Franchisee seçim süreci…
Geçtiğimiz yıla kadar şubelerinin dörtte biri franchisee’leri tarafından işletilen ve bu sene yaptığı atılımla oranı yüzde 72’ye çıkartan Little Caesars, yeni yatırımcılarıyla büyüme hızını daha da arttırmayı hedefliyor. İsim hakkı dâhil anahtar teslim bedeli olarak 370.000 - 400.000 TL arasında değişen bir yatırım maliyeti belirleyen Little Caesars, birlikte yol almak isteyen franchisee’leri ise titiz bir çalışma sonucunda seçiyor. 

Türkiye’nin gücü olan işletmelerin çok büyük bir kısmının aile işletmesi olduğu ve yatırımcı seçerken aile işletmecilerini tercih ettiklerini söyleyen Little Caesars Türkiye Genel Müdürü Banu Arıduru, "Fark ettik ki işletmecinin bizzat başında durduğu sistemler yüzde 30 oranında daha fazla satış başarısına sahip oluyor. Franchise tarafındaki satış artışını 'aile işletmeciliği' modelinde yakaladık. Franchisee’lerimiz profesyonel hayattan gelen veya bizde müdürlük yaptıktan sonra kariyerine kendi işinin sahibi olarak devam eden kişilerden oluşuyor. Kişiler eğer aileleriyle bu işe başlıyorlarsa başarıları da artıyor” dedi. 

Little Caesars ailesine yatırım yapacak kişilerde sıklıkla gördükleri ayrıntının marka lezzetlerine gönül veren kişiler olduğunu belirten Arıduru, “Annelerimizin evde yaptığı gibi günlük hamurdan ve özel formülünden gelen lezzeti ile pizzalarımız kendi tutkunlarını oluşturuyor. Bu lezzetin müdavimi olan pizzaseverler aynı zamanda bize franchisee’miz olmak için müracaat ediyor. Biz de ön hazırlıklar sonrası uygun gördüğümüz yatırımcıları dört haftalık genel bir eğitime alıyoruz. Temel eğitim programımızda yatırımcılara operasyon detayları konusunda pratik ve teorik eğitimler veriyoruz. Her şubemizde üçü yönetici olmak üzere ortalama 12 personelimiz görev yapıyor. Little Caesars’a yatırım yapan bir kişi tüm adımlarında deneyimli danışmanlar ve eğitmenler ile destekleniyor” dedi. 

Günlük hamurun lezzeti artık her yerde...
Fuarda, Türkiye’nin farklı kentlerinden gelecek yatırımcı adaylarını ağırlayacaklarını belirten Banu Arıduru, “Türk fast-food sektöründe pek çok ilke imza atan bir marka olarak fuarda bahsedeceğimiz en önemli ayrıcalığımız, tek bir merkezden günlük dağıtım yapmak yerine, tüm şubelerimizde günlük hamurların hazırlanabilmesine imkân sunan sistemimiz. Rekabette büyük fark yaratacağımız bu sistem ile herhangi bir lojistik sorun yaşamadan Türkiye’nin her yerinde Little Caesars’ın lezzetine lezzet katan günlük hamurları üretilebiliyor ve siparişleri anında hazırlanabiliyoruz. Daha önce sadece İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük kentlerde olan varlığımızı artık Anadolu’ya taşıyabiliyoruz” dedi. 

1996 yılından bu yana sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi fuar ziyaretçileriyle paylaşacak olan Little Caesars aynı zamanda ziyaretçilerine Little Caesars’ın en sevilen ve en çok tercih edilen pizzalarından sunacak. Ülkemizde Çelebi Holding güvencesinde faaliyetlerini sürdüren Little Caesars ve yatırım koşulları hakkında ayrıntılı bilgi için 0 (212) 604 14 14 no’lu telefon aranabilir ya da www.littlecaesars.com.tr adresi ziyaret edilebilir. 

* 2007-2014 yılları arasında, Sandelman & Associates tarafından düzenlenen anketlerde, Amerika’daki hızlı servis restoranlar arasında ‘’Ödenen Paranın Karşılığını En İyi Veren Zincir’’ seçilmiştir.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2