İçerik Pazarlama, Dijital PR ve Arama Motoru Optimizasyonu Blogelli.com’da buluşuyor

Reklamverenler hazırladıkları video, metin ve resim içeriklerini Blogelli Network'ünde yer alan, her gün milyonlarca kişinin ziyaret ettiği popüler yayıncılarda, bloglar ve sosyal medya hesaplarında yayınlatarak hedef kitlelerine ulaştırabiliyor.

Dijital PR, içerik pazarlama (content marketing) ve arama motoru optimizasyonu (SEO) çalışmalarının birlikte yapılabileceği hizmetler sunan Blogelli’nin en önemli avantajlarından bir tanesi de mecraya göre farklı içeriklerin kullanılabiliyor olması. Reklamverenler duyurusunu yapmak istedikleri kampanyaları farklı sitelerde farklı içeriklerde yayınlayabiliyor. Bu sayede arama motoru optimizasyonu kriterlerine uygun çalışmalar da yapılabiliyor. 

Reklamverenlere 3.000'den fazla blog ve yayıncı ile çalışabilme olanağı sunan Blogelli.com’un Network’ünde yer alan yayıncı sayısı her geçen gün artıyor. 

Blogelli kurucu ortağı Murat Buyurgan hizmetleri hakkında şunları söylüyor; 
“Markalarının internette yaptıkları tanıtım faaliyetleri gün geçtikçe farklılaşıyor. Dijital PR ve Content Marketing’in önemi her geçen gün artmakta. Bunun en önemli sebebi ise reklamları kullanarak internet kullanıcısının dikkatini çekmenin çok zor bir hale gelmiş olması. Internet kullanıcılarının ilgisini çekmek için içerik pazarlaması çok daha doğru bir yöntem haline geldi. Bunun için ise kaliteli bir içeriğe, bu içeriğin yayınlanacağı doğru bir mecraya ihtiyaç var. Blogelli, markaların ihtiyaç duyduğu doğru mecraları bir araya getirebiliyor. Arama motoru optimizasyonu ise internetin her döneminde markalar için önem taşıyordu, hala da taşıyor. Blogelli networküde yer alan siteleri seçerken en çok dikkat ettiğimiz kriterlerden biri de SEO kriterlerine uygun siteler olmaları. Blogelli ile çalışan markalar bu üçlünün, yani dijital PR, içerik pazarlaması ve SEO’nun biraraya gelmesi ile yaptıkları kampanyalardan oldukça başarılı sonuçlar elde ediyorlar. Network’ümüz de yer alan yayıncılar da ziyaretçilerini sıkmayacak içerikler sayesinde gelir etme olanağına sahip oluyorlar.” Blogelli ile çalışan markalar Dijital PR, içerik pazarlaması (Content Marketing) ve arama motoru optimizasyonu (SEO) hizmetlerini birarada alabiliyorlar. 1.5 yılı aşkın süredir faaliyette olan Blogelli’nin iş ortakları arasında dijital ajanslar, PR ajansları ve medya planlama ajansları da bulunuyor. 

Blogelli’nin en önemli unsurlarından biri de yayıncılar. İster küçük bir blog sahibi olun, ister yüksek trafikli bir web sitesi, Blogelli Network'üne katılarak avantajlı bir dünyanın kapısını aralayabilirsiniz. Ziyaretçilerinizi rahatsız etmeyecek, hatta ilgiyle okuyacakları içerikleri sitenizde yayınlayıp gelir elde edebilir, markaların sunduğu özel kampanyalarından yararlanabilirsiniz. Blogelli.com; içerik pazarlama ve dijital PR hizmetlerinin yanı sıra banner ve sosyal medya kampanyaları için de seçenekler sunuyor.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 3