Handy Cafe'nin kurucusu Atilla Yurtseven'den yepyeni bir girişim: Ofpof.com

Handy Cafe yazılımının kurucusu Atilla Yurtseven, yepyeni bir girişime imza attı. 100 bin dolarlık bir yatırımla bu işe adım atan Yurtseven’in Ofpof.com adlı eğlence amaçlı içerik sitesi yayına başladı.

“Keyfinizin sosyal kahyası olmaya geldik” iddiasıyla yola çıkan site, seviyeli bir anlatım diliyle eğlenceli ve bilgilendirici içerikler sunmayı amaçlıyor. Kurucu Atilla Yurtseven, sitede siyasi içeriklerin olmayacağını belirterek, “Siyaset ve politika farklı yerlerde konuşulabilir, bizim amacımız insanları eğlendirip keyif almalarını sağlamak.” diye ekliyor. Atilla Yurtseven sitede yer alan içeriklerin kısa sürede kat ve kat artacağını ve zengin yeni içeriklerin kullanıcıyla buluşacağını söylüyor. 

Ofpof sadece Türkiye’de değil küresel pazarda da yer almayı hedefliyor. Yurtseven’in ilettiğine göre Ofpof’un aynı formatta ingilizce yayın yapan versiyonu da olacak. İçerik bakımından benzer olacak sitenin farklı bir ad ile çıkması planlanıyor. İlk başta Türk kültürüne uygun içeriklerin yer alacağı Ofpof, iyice zenginleştikten sonra farklı bir isim ile küresel versiyonunu tanıtacak. 

Ofpof.com, diğer içerik sitelerinden farklı olarak kaynaklı haberlere yer vermeyecek. Bu özelliği, sitenin bir haber sitesi olmadığını kanıtlar nitelikte. Mobil öncelikli olarak hazırlanan Ofpof, responsive bir tasarıma sahip. Ayrıca hem iOS hem de Android için native uygulamaları geliştirilmekte. 

Farklı konularda ilgi çekici yazılar yayınlayan bir içerik sitesi olan Ofpof’un yeni gelir modeli olan OCN adlı içerik ağı ile Ofpof.com’da kendi profilinizi oluşturup yazdığınız yazılardan para kazanma imkanına sahipsiniz. İçeriğin 100% orjinal, özgün ve daha önce başka bir yerde yayınlanmamış olmaması gerekli. Yazının onaylanması halinde içerik, yazarın kendi profili altında yayına giriyor. 

Ofpof Content Network ağına sadece bireyseller değil, sanatçı ve kurumsal firmalar da katılabiliyor. Ofpof’un bu yenilikçi gelir paylaşımlı modeline katılarak yazılarınızla internet üzerinden gelir elde etmeniz, içeriklerinizi daha geniş kitlelere ulaştırabilmeniz mümkün. 

Sitede keyif, film, merak, internet, teknoloji, ve oyun gibi farklı kategorilere yönelik içerikler bulunuyor. Keyif başlığı altında; görülmesi gereken yerler, ilgi çekici durumlar, popüler şarkılar ve daha birçok renkli içerik yer alırken, İnternet kategorisinde sanal dünyaya dair ilgi çekici ve bilgilendirici içerikler bulunuyor. Film kategorisinde sinemaseverlerin ilgisini çekebilecek ve aynı zamanda filmler hakkında fikir veren paylaşımları görülebilir. 

Yaklaşan kış ayları için bir sosyal sorumluk projesine imza atan Ofpof, ihtiyaç sahibi çocuklara ayakkabı hediye etmeyi hedefliyor. Proje hakkında detaylı bilgiye http://ofpof.com/merak/tasa-basma-cocuk adresinden ulaşılabilir.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2