Erkeksepeti.com.tr yayın hayatına başladı

Geçtiğimiz aylarda beta yayını ile bir anda dikkatleri üzerine çeken dünyaca popüler Fransız sosyal ağı AdopteUnMec.com’un Türkiye versiyonu ErkekSepeti.com.tr Eylül ayı itibariyle resmi yayınına başladı.

Manuel Conejo ve Florent Steiner adında iki genç girişimcinin sosyal ağlardaki kadın - erkek ilişkilerini farklı bir biçimde ele alarak hayata geçirdiği ve dünyada milyonlarca üyeye sahip AdopteUnMec.com, Erkeksepeti.com.tr adıyla giriş yaptığı Türkiye pazarında da büyük ilgi ile karşılandı. Geçtiğimiz günlerde beta yayını tamamlayarak Eylül ayı itibariyle resmen yayın hayatına başlayan Erkeksepeti.com.tr, internetteki versiyonlarının aksine ibreyi kadınlara çevirerek onların tercihlerini ön planda tutan bir ortam sunuyor. 

Erkeksepeti.com.tr kadınların internette en sevdiği butik olacak!
Kadınların beğendikleri erkekleri seçebildiği şık bir butik mantığıyla işleyen ErkekSepeti.com.tr, diğer sosyal ağların aksine kadınlara, kendi beğenileri doğrultusunda kimlerle iletişime geçeceklerine, yine kendilerinin karar verdikleri bir platform sunuyor. Erkeklerin belirli özelliklere göre kategorilere ayrıldığı sitede saç renginden mesleğe hatta stile kadar onlarca kriter yer alıyor. Tıpkı online alışveriş sitelerinde olduğu gibi kadınlar seçim yapmadan önce tüm bu detayları belirleyebiliyor. 

Benzerlerinin aksine internette karar gücünü tamamen kadınlara vererek kadın ve erkek rollerini değiştiren Erkeksepeti.com.tr; “ilk adımı atma” işini kadınlara bıraktığı için bu baskıdan kurtulan erkekleri de mutlu ediyor. Kayıt aşamasında herhangi bir ücret gerektirmeyen site; yenilikçi fikirleri, kaliteli tasarımı, mizah dolu ve eğlenceli yaklaşımı ile 18-35 yaş aralığındaki gençlere ilişki konusunda yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyor. Tüm dünyada 12 milyondan fazla üyeye sahip olan ve aylık 1 milyonu aşkın aktif kullanıcısı olan Erkeksepeti.com.tr’ye, GooglePlay ve AppStore üzerinden mobil olarak da erişebilmek mümkün.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 3