Dr. Dt. Ghizlane Genç’in kurumsal kimliği ve web sitesi Sıradışı Digital’den

Eskişehir’de Ortodonti Hizmeti veren Dr. Dt. Ghizlane Genç, dijital gelişimi için Sıradışı Digital ile anlaştı. Sıradışı Digital Dr. Dt. Ghizlane Genç için logo tasarımı, kurumsal kimlik çalışması, sosyal medya yönetimi ve web sitesi yapımını üstlendi.

Halk arasında diş teli tedavisi olarak bilinen ortodonti alanında hizmet veren Dr. Dt. Ghizlane Genç’in, tasarım ve uygulaması Sıradışı Digital tarafından yapılan web sitesi geçtiğimiz günlerde yayına alındı. Sıradışı Digital tarafından geliştirilen kurumsal kimlik ve yeniden tasarlanan logo ile Dr. Dt. Ghizlane Genç yepyeni bir imaja kavuştu. 

Web sitesinde yer alan Ortodonti Nedir, Erken Ortodontik Tedavi, Ortodontik Bozuklukların Nedenleri, Neden Ortodonti, Özel Durumlar, Ortodontik Problemler, Hareketli Tedaviler, Ağız Bakımı, Braket Çeşitleri, Fonksiyonel Apareyler linklerini tıklayarak aklınıza takılan soruların cevabını bulabilirsiniz. Ayrıca tedavi seçeneklerine ulaşabildiğiniz ve mobil uyumlu olan sitede online randevu olanağı da mevcut. 

Sosyal medya yönetiminin de Sıradışı Digital tarafından yapıldığı Eskişehir’de Ortodonti hizmeti veren Dr. Dt. Ghizlane Genç’i sosyal medya hesaplarından da takip ederek, anlık bilgiye her zaman ulaşabilirsiniz. 

Dr. Dt. Ghizlane Genç Kimdir? Dr. Ghizlane Genç, 1978 yılında Fas’ta doğmuştur. Lise eğitimini tamamladıktan sonra uluslararası öğrenci değişim bursu kazanıp 2000 yılında Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine girmiştir. 2005 yılında mezun olup aynı yıl içinde Hacettepe Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ortodonti ana bilim dalında doktoraya başlamıştır. 2010 yılında “Düşük doz lazer uygulamalarının ortodontik diş hareketi üzerine etkilerinin incelenmesi” ile ilgili tezini bitirdikten sonra Ortodonti Uzmanı unvanını almıştır. Evli ve bir çocuk annesi olan Dr. Ghizlane Genç muayenehanesini açmak için eşinin memleketi olan Eskişehir’i tercih etmiştir.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 2