Cepfix, iPhone için teknik servis hizmeteri sunuyor

İphone telefonlarınız bozulduğunda kolay ve hızlı bir şekilde çözüm bulacak bir iPhone teknik servisi arıyorsanız, Cepfix ile tanışma zamanınız gelmiş demektir.

Pratik ve güvenilir bir telefon tamiri servisi olan Cepfix, yerinizden kalkmadan telefon tamir ettirmeyi mümkün kılıyor. Cepfix ayrıcalığını yaşamak için 3 basit adımı uygulamanız yeterli. 

İlk adım Cepfix’e girip iPhone cihazınızın modelini ve arıza nedenini seçerek tahmini fiyat almak. Ardından siparişinizle birlikte Cepfix ekibi telefonunuzu kapınızdan teslim alıyor. Cihazınız tamirdeyken telefonsuz kalma ihtimalini düşünmeyin. Cepfix, yedek olarak verdiği iPhone 4 cihazını telefonunuz tamir olana kadar kullanma imkanı sunuyor. Cepfix’in uzman teknisyenleri tarafından yapılan arıza tespiti sonrası onayınızla birlikte cihazınız tamir edilerek en kısa sürede ilk günkü haliyle evinize teslim ediliyor. 

Cepfix.com, iPhone’unuzda oluşabilecek ses problemi, pilin şarj olmaması, butonların çalışmaması, bluetooth bağlantı sorunu, reset yapılamama, şarj soketi arızası, yön sensörü, hafıza kartı ve Touch ID sorunları gibi birçok probleme çözüm buluyor. Ayrıca kırık cam, ekran tamiri ve pil değişim hizmeti de sunuyor. Cepfix, tamir esnasında değişen herhangi bir parça için de 6 ay garanti veriyor. 

Telefonunuz tamirdeyken size verilen hizmet numarasını siteye girerek telefonunuzun hangi aşamada olduğunu kontrol edebiliyorsunuz. Ayrıca merak ettiğiniz sorular hakkında 444 74 87’yi arayarak Cepfix müşteri hizmetlerinden bilgi alabiliyorsunuz.Telefonu teslim alırken ödemenizi kapıda ister kredi kartı, ister nakit olarak yapabiliyorsunuz.

Yorum

e-Mail adresiniz yayınlanmayacaktır. Lütfen * işaretli alanları doldurunuz.

*

İçerik Yanı Reklam 3