Aygaz'a 'Basında En İyi Reklam Ödülü'

Aygaz Otogaz, "Geleceğe Yol Al" ilan çalışmasıyla, "Basında En İyi Reklam Ödülü" yarışmasında Kırmızı Ödülü'nü almaya hak kazandı.

Aygaz açıklamasına göre, Kırmızı dergisi tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen "Basında En İyi Reklam Ödülü" yarışmasında Aygaz, TBWA Reklam Ajansı tarafından Aygaz Otogaz ürünü için hazırlanan "Geleceğe Yol Al" ilan çalışmasıyla, "Basında En İyi Otomotiv Yan Sanayi, Aksesuar ve Akaryakıt Reklamı" kategorisinde Kırmızı Ödül'ünün sahibi oldu.
 
İklim değişikliğine vurgu yapan "Geleceğe Yol Al" projesi, "www.gelecegeyolal.com" internet sitesinde Aygaz tarafından detaylı şekilde işleniyor. Sitede sera gazı salınımlarının en büyük sebeplerinden biri olarak ulaşım yakıtları gösterilirken, LPG'nin çevreci özelliğine, onun bu konuda farklılaşmasına ve çevre, sağlık ve ekonomi açısından en iyi alternatiflerden biri olmasına dikkati çekiliyor.
 
Yapılan seçimlerin gelecekte olası olumsuz etkilerinden bahsedilirken, tüm ziyaretçilere değişime katılmak üzere çağrıda bulunuluyor.
 
"Basında En İyi Reklam Ödülü" Yarışması, Kırmızı dergisi tarafından her yıl düzenleniyor. Bu yıl düzenlenen yarışmaya 41 kategoride bölgesel dahil olmak üzere 72 ödül için bin'in üzerinde başvuru yapıldı.
 
Yarışmada kazananlar Zorlu Center AVM'de yapılan bir törenle açıklandı. Aygaz Otogaz, Geleceğe Yol Al Projesi dahilinde fok balıklı ilan çalışması ile "Basında En İyi Otomotiv Yan Sanayi, Aksesuar ve Akaryakıt Reklamı" kategorisinde "Kırmızı Ödülü"nü alırken, ayılı ilan çalışması ile de yine aynı kategoride "Başarı Belgesi"ne layık görüldü.
 
 
- Aygaz'a ödüller
 
 
Kırmızı Ödülü'yle, pazarlama alanında bu yıl üçüncü ödülünü alan Aygaz, ilk olarak, Türkiye Kalite Derneği (Kal-Der) ve KA Araştırma tarafından gerçekleştirilen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) Araştırması’nda, tüpgaz alanında sektör birincisi markalar olarak seçilerek, gümüş heykel ödülünü almıştı.
 
Aygaz'ın 2014 yılında aldığı ikinci ödül yine otogaz ürünü için hazırlanan "Kartopu" ve "Oyuncak Araba" reklam kampanyalarıyla gelmişti. Reklamcılar ve Reklam Verenler Derneği'nin Effie Worldwide işbirliğiyle düzenlediği 2014 Effie Türkiye Reklam Etkinliği yarışmasında Aygaz, "Bronz Effie" ödülüne layık görülmüştü.
 
İçerik Yanı Reklam 2